کاغذ رنگی

به گوش هایت اعتماد کن ؛ برترین سرویس های مبتنی بر صوت

به گوش هایت اعتماد کن ؛ برترین سرویس های مبتنی بر صوت

در این دنیای پرازدحام شاید شنوایی تنها حسی باشد که هنوز در اختیار خودمان باقی‌ مانده است. روزانه هزاران تصویر ناخواسته می‌بینیم، بوهای ناخواسته به مشام‌مان می‌خورد، اشیایی را لمس می‌کنیم که خوشایند نیست. اما همچنان کافی است هدفون را درون گوش‌مان بگذاریم تا تمام دنیای اطراف‌مان در ما غرق شود و از همین دو گوشی بر جهان‌مان حکمفرمایی کنیم. می‌توانیم به یک موسیقی دل‌انگیز پیانو گوش دهیم یا هیجان‌مان را با موسیقی هاردراک تخلیه کنیم.

اگر بخواهیم می‌توانیم کتاب یا یک پادکست فناوری گوش کنیم. به این ترتیب دیگر نیازی هم به استفاده از دست‌ها و چشمان‌مان نداریم. اگر در راه خانه یا محل کار هستیم یا در مترو و اتوبوس ایستاده‌ایم، می‌توانیم به بهترین شکل ممکن از زمان‌مان استفاده کنیم. سرویس‌های زیادی وجود دارد که این بخش خاص از نیازهایمان را برطرف می‌کند.

ناملیک

اگر می‌خواهید ابتدای روز گشتی در رسانه‌های مختلف بزنید و وقت این کار را ندارید سرویس ناملیک می‌تواند به شما کمک کند. برای افرادی که فرصت مطالعه اخبار و مقالات اینترنتی را ندارند اما از طرفی نمی‌خواهند از دنیا عقب بمانند، ناملیک یک گزینه استثنایی است. در این اپلیکیشن کاملاً رایگان، می‌توانید روزانه به نسخه صوتی مقالات فارسی در موضوعات مختلف گوش دهید. این نوع محتوا تفاوت‌هایی با پادکست دارد، شاید بتوانیم از اسم من‌درآوردی «صوت‌نوشت» برای نامگذاری آنها استفاده کنیم. زیرا نه پادکست است نه کتاب صوتی و خواننده خیلی ساده و بی‌تکلف تنها یک مقاله را از ابتدا تا انتها می‌خواند و هر فایل شامل یک موضوع می‌شود؛ پس تنوع رایج پادکست‌ها را ندارد.
رابط کاربری اپ بسیار ساده و در عین حال کاربردی است، تمامی صوت‌نوشت‌ها در همان صفحه اصلی و در یک لیست طویل ردیف شده‌اند. برای همین می‌توانید مطمئن باشید هر روز که اپ را باز می‌کنید نخستین چیزی که می‌بینید آخرین صوت‌نوشت است. شما می‌توانید هر کدام را دوست داشتید به لیست علاقه‌مندی‌های خود اضافه کنید که به تب «لیست پخش» اضافه شوند و با یک کلیک هر کدام از آنها را دانلود کنید تا به صورت آفلاین نیز به صوت‌نوشت‌ها گوش دهید. البته برای استفاده از این قابلیت‌ها، باید ابتدا در «ناملیک» ثبت‌نام کنید. برای به‌روزرسانی محتوا نیز کافی است انگشت خود را روی صفحه نگه دارید و به طرف پایین بکشید. برای هر پادکست علاوه بر یک تصویر شاخص و عنوان اطلاعات مفید دیگری مانند موضوع، منبع و تعداد دفعات شنیده شدن نیز نوشته شده که شما را در پیدا کردن محتوای مورد علاقه‌تان یاری می‌کند.
محتوای صوتی این سرویس در دسته‌های جامعه، سبک زندگی، تکنولوژی، کارآفرینی، سلامت و علم تقسیم شده است. همین‌طور می‌توانید صوت‌نوشت‌ها را بر اساس گویندگان یا رسانه‌های مرجع نیز تقسیم‌بندی کنید. در برنامه فوق و صفحه مربوط به پخش پادکست‌های صوتی، امکاناتی همچون توقف و شروع مجدد، جلو و عقب بردن به اندازه ۱۵ ثانیه، نوار زمان برای جابه‌جایی، دکمه پادکست بعدی و اشتراک‌گذاری لینک مطلب پیش‌بینی شده است. هنگامی که یک فایل صوتی در حال اجرا باشد، نواری در پایین همه صفحات «ناملیک» نمایان می‌شود که می‌توانید از آن برای توقف و پخش مجدد استفاده کنید.

ناملیک

اپلیکیشن ناملیک

از مهم‌ترین تفاوت این اپلیکیشن با سایرین این است که بخش زیادی از محتوا توسط خود تیم ناملیک تولید می‌شود، برای همین مطالب پیوستگی دارند و طبق یک زمان‌بندی مشخص منتشر می‌شوند. مثلاً هر شب می‌توانید منتظر شنیدن پادکست شب باشید.
تاکنون ۲۸ گوینده پادکست‌های ناملیک را گویندگی کرده‌اند و بیش از ۳۰۰ پادکست و مقاله صوتی در آن منتشر شده است. در روزهایی که بیش از هر زمان دیگر بی‌وقفه به تلویزیون، مانیتور کامپیوتر و نمایشگر موبایل‌مان چشم دوخته‌ایم، ناملیک پیشنهاد خوبی است تا با کمک آن، بخشی از بار هرروزه را از دوش چشم‌هایمان برداریم و از گوش‌هایمان بهتر و بیشتر استفاده کنیم.
علاوه بر اینها ناملیک یک سایت اینترنتی هم دارد که به خوبی طراحی شده؛ در بین منوها و بخش‌های مختلف گم نمی‌شوید و تمام قابلیت‌های «بعداً گوش دادن» و دسته‌بندی مطالب را هم در خود دارد.

نوار

چند بار در ترافیک یا هنگام پیاده‌روی، هوس شنیدن یک کتاب با صدا و لحنی دلنشنین، سراغ‌تان آمده؟ چند بار خواسته‌اید برای یک کودک داستان بخوانید اما خستگی‌ امان نداده است؟
اگر اهل مطالعه کردن هستید، گوش دادن به کتاب صوتی یکی از اولین کارهایی است که در مسیر خانه تا محل کار به ذهن‌تان می‌رسد. کتاب‌های صوتی در قالب لوح‌های فشرده از سوی انتشارات‌های مختلفی به بازار عرضه شده است که می‌توانید آنها را به صورت اینترنتی یا حضوری بخرید اما اگر می‌خواهید به نسخه دیجیتال‌شان دسترسی داشته باشید سرویس نوار، گزینه پیشنهادی ما برای کتاب‌های صوتی است. سرویس نوار تمرکز خود را تنها بر کتاب صوتی گذاشته و تاکنون نیز کتاب‌های خوبی منتشر یا تولید کرده است.

نوار

اپلیکیشن نوار

نسخه جدید اپ نوار بازطراحی شده و تقریباً همه چیز در آن تغییر کرده و بهتر شده است. در ابتدا با لیستی از کتاب‌ها مواجه می‌شوید و در سه مورد عناوین رایگان، جدید و پرفروش‌ترین‌ها را می‌بینید. کتاب‌ها در ۱۱ دسته مختلف طبقه‌بندی شده‌اند که در این میان کودک و نوجوان هم به چشم می‌خورد. بعد از اینکه کتابی را انتخاب می‌کنید با یک انیمیشن زیبا به صفحه مربوط به آن می‌روید و ضمن مشاهده اطلاعات بیشتر (مانند نام گوینده، مدت‌زمان و امتیاز کاربران) می‌توانید از یک تا پنج به آن امتیاز دهید. از قابلیت‌های جالب این بخش این است که عناوین مرتبط با گزینه‌ای را هم که انتخاب کرده‌اید، پیشنهاد می‌دهد. پس کار شما را در یافتن علاقه‌مندی‌هایتان راحت‌تر می‌کند. اگر می‌خواهید با یک تیر دو نشان بزنید و ضمن گوش دادن به داستان، زبان انگلیسی خود را هم قوی کنید باید بگوییم کتاب‌های انگلیسی نیز یکی از بخش‌های مهم اپ نوار است و حتی عناوین رایگانی در بین آنها پیدا می‌شود. بزرگ‌ترین ضعف این اپلیکیشن این است که اکثر کتاب‌ها حجم زیادی دارند و راهی برای مدیریت دانلودها وجود ندارد. سایت این سرویس هم طراحی و کارکرد خوبی دارد و قابلیت نظردهی نیز در آن امکان‌پذیر است، با این‌ حال اگر می‌خواهید از قابلیت گوش دادن آفلاین استفاده کنید حتماً به اپلیکیشن نیاز دارید.

شنوتو

اگر می‌خواهید به کتاب صوتی و پادکست یکجا دسترسی داشته باشید، بهتر است شنوتو را انتخاب کنید. همین‌طور اگر می‌خواهید در زمینه تولید و انتشار پادکست هم خود را بیازمایید، باز شنوتو گزینه راحت‌تری به شمار می‌آید.
این سرویس نیز مانند دیگران هم سایت دارد و هم اپلیکیشن اندروید. رابط کاربری اپلیکیشن با اینکه طراحی مناسبی ندارد اما به خاطر امکانات زیاد شاید بتوان از این مساله چشم‌پوشی کرد. هنگامی که وارد اپ می‌شوید آخرین پادکست‌ها را مشاهده می‌کنید که البته پادکست‌هایی با برچسب ویژه بالای آنها قرار گرفته‌اند.
با این حال ظاهراً اپلیکیشن اندروید از شهریورماه دیگر به‌روز نشده و محتوایش با آنچه روی سایت قرار گرفته، متفاوت است؛ به همین دلیل پیشنهاد می‌کنیم از سایت استفاده کنید.

شنوتو

شنوتو تنها سرویس صوتی ایرانی است که می‌توانید در آن کانال بسازید و محتوای مورد نظرتان را رویش قرار دهید. در حال حاضر شش دسته بندی برای فایل‌های صوتی به چشم می‌خورد که هر کدام دارای زیرمجموعه‌هایی نیز هستند. بخش‌بندی دیگری که برای این برنامه اندرویدی در نظر گرفته شده، در فهرست سمت چپ قرار دارد و شامل گزینه‌هایی همچون ویژه‌ها، پربازدیدترین، محبوب‌ترین، پردانلودترین و جدیدترین پادکست‌ها می‌شود و بدین ترتیب دسترسی سریع‌تری برای کاربران ایجاد می‌کند.
امکانات جانبی «شنوتو» که می‌توانید در صفحه مربوط به هر فایل از آنها استفاده کنید، عبارتند از امکان پسند کردن، ارسال نظر، افزودن به علاقه‌مندی‌ها، به اشتراک گذاری و از همه مهم‌تر دانلود. یعنی می‌توانید فایل صوتی پادکست‌ها را هم عیناً روی رایانه خود ذخیره کنید. همچنین قابلیت شنیدن پادکست به صورت آنلاین و امکان مطالعه نظرات، منابع و فایل‌های مرتبط نیز وجود دارد. به منظور تصمیم‌گیری بهتر کاربران جهت دریافت یک پادکست نیز، جزییاتی مانند امتیاز (پسندها و غیرپسندها) و تعداد دفعات دانلود و پخش شدن آن به نمایش درمی‌آید.
از طریق سایت می‌توانید به شبکه‌های رسمی هم دسترسی داشته باشید و آنها را دنبال کنید یا برای خود شبکه رسمی بسازید. این شبکه‌ها را می‌توانید دنبال کنید و درباره‌شان نظر دهید. همچنین اگر کمی سایت را بگردید می‌توانید پادکست‌هایی را نیز که توسط بازیگرها و چهره‌های مشهور گویندگی شده، بیابید. از ویژگی‌های سایت این است که می‌توانید فایل پادکست‌ها را کامل دانلود کنید و بدون نیاز به اپلیکیشن یا برنامه ثانویه دیگری گوش دهید؛ قابلیتی که در سرویس‌های دیگر
موجود نبود.

هدفون

شاید ترجیح دهید به جای گوش دادن به پادکست هنگامی که مشغول راه رفتن هستید، به موسیقی گوش دهید. طبیعتاً راه‌های زیادی برای این کار وجود دارد. می‌توانید موسیقی‌های مورد علاقه خود را به صورت لوح فشرده بخرید یا نسخه دیجیتالی آنها را از سایت‌های معتبر دانلود کنید. اما هدفون یکی از بهترین و البته به‌صرفه‌ترین گزینه‌ها برای گوش دادن به موسیقی است.
اپلیکیشن هدفون انصافاً طراحی کاربردی و زیبایی دارد و علاوه بر استفاده از یک فونت مناسب به خوبی هم از عکس‌ها و انیمیشن‌ها استفاده کرده است. همچنین حرکت در منوهای مختلف دشوار نیست و کافی است روی تصویر موسیقی کلیک کنید تا وارد صفحه‌ای شوید که کاور فایل در بالایش قرار گرفته و دکمه‌های کنترل و نوار جابه‌جایی نیز زیر آن قرار دارد. هر ترک را می‌توانید دانلود کنید تا در مواقعی که به اینترنت متصل نیستید گوش دهید یا می‌توانید آنها را به لیست علاقه‌مندی‌هایتان بیفزایید. اطلاعاتی مانند تعداد دفعات پخش شدن آهنگ و تعداد افرادی که آن ترک را ستاره‌دار کرده‌اند، به یافتن موسیقی‌های برتر کمک می‌کند.
یکی از نقاط قوت هدفون موزیک‌پلیر آن است که هم به صورت آنلاین و هم آفلاین قادرید از آن استفاده کنید. در حالت آفلاین، هدفون یک پخش‌کننده موزیک معمولی است که با آن می‌توانید آهنگ‌های حافظه موبایل‌تان را در دسته‌بندی‌هایی بر اساس آهنگ‌ها، آلبوم‌ها و هنرمندان مشاهده کنید.
در همین بخش نیز می‌توانید از امکان پخش تصادفی یا تکراری آهنگ‌ها بهره ببرید. موسیقی‌ها را می‌توانید به صورت دسته‌بندی‌شده و در سبک‌های مختلف بیابید یا به داغ‌ترین آلبوم‌ها گوش دهید. هر خواننده یا گروه یک صفحه اختصاصی دارد که در آن علاوه بر توضیح و معرفی آن فرد آثارش نیز در همان صفحه لیست شده است. ضمناً هنگام پخش هر آهنگ، نوار هدفون را در مرکز اعلان‌ها و قفل صفحه هم خواهید دید.

هدفون

اپلیکیشن هدفون

استفاده از هدفون و گوش دادن به آهنگ‌های آن رایگان است اما در این صورت تنها می‌توانید فایل‌ها را با کیفیت ۶۴ کیلوبیت بر ثانیه گوش دهید یا دانلود کنید. در صورتی که می‌خواهید به صورت حرفه‌ای‌تر با بیت‌ریت‌های ۱۲۸ یا ۳۱۲ به موسیقی گوش دهید، می‌توانید حساب حرفه‌ای هدفون را که ماهانه سه هزار تومان هزینه دارد، تهیه کنید. خوشبختانه امکان ورود با حساب کاربری جی‌میل در هدفون در نظر گرفته شده و از بابت ساخت پروفایل دردسرهای ثبت ایمیل را نخواهید داشت.
هدفون از آرشیو بیپ‌تیونز استفاده می‌کند که یکی از کامل‌ترین آرشیوهای دیجیتال موسیقی ایران به شمار می‌آید. بنابراین خیال‌تان راحت خواهد بود که تمامی آثار مجاز موسیقی ایران را می‌توانید در هدفون پیدا کنید. متاسفانه به‌رغم این خوبی‌ها هدفون سایت اینترنتی برای خدمات خود ندارد و برای استفاده از آن حتماً باید اپلیکیشن مربوط را دانلود کنید. در کنار این موارد شاید مهم‌ترین ضعف هدفون را بتوان فقدان پلی‌لیست دانست.

نواک

نواک هم یکی دیگر از برنامه‌های پخش موسیقی است که تمام نیازهای رایج یک پخش‌کننده را دارد. با این حال این برنامه تفاوت‌های استراتژیکی با هدفون دارد. به گمان ما یکی از مواردی که نواک را نسبت به سایرین خاص می‌کند این است که می‌توانید در آن لیست پخش بسازید و این لیست را برای عموم قابل مشاهده کنید. همین‌طور می‌توانید لیست‌هایی را که توسط سایرین یا تیم نوار تولید شده‌اند، دنبال کنید یا گوش دهید. در این اپ فردی پروفایل دارد که موسیقی‌های مورد علاقه‌اش در آن صفحه لیست شده و می‌تواند توسط سایرین دنبال شود. این قابلیت‌ها نوار را فراتر از یک دیتابیس موسیقی برده و به یک شبکه اجتماعی مبتنی بر موسیقی نزدیک‌تر می‌کند.
نواک شباهت زیادی به اسپاتیفای دارد و این موضوع حتی در طراحی رابط کاربری و جای منوها نیز مشهود است. در حالت عادی نمی‌توانید موسیقی‌های نواک را دانلود کنید و آفلاین گوش دهید، بلکه برای استفاده از این قابلیت باید ماهانه ۶۹۰۰ تومان پرداخت کنید. همچنین برای اینکه با کیفیت بیشتری به موسیقی گوش دهید یا با تبلیغات احتمالی مواجه نشوید لازم است این مبلغ را بپردازید. از دیگر ویژگی‌های نواک این است که هر زمان آهنگی را برای پخش انتخاب می‌کنید، نواک بر اساس انتخاب شما، آهنگ‌های دیگری را که ممکن است از آنها لذت ببرید، برایتان لیست می‌کند.

نواک

اپلیکیشن نواک

هنگامی که وارد اپلیکیشن می‌شوید در صفحه اصلی ابتدا یک اسلایدشو از چند آهنگ منتخب می‌بینید (که به فشرده شدن صفحه اول و کاهش پیمایش کمک می‌کند) و در ادامه آلبوم‌های ویژه، جدیدترین آلبوم‌ها و محبوب‌ترین آلبوم‌ها مقابل چشمان‌تان قرار می‌گیرد. البته در انتها هم لیست‌های ویژه‌ای را که توسط نواک یا سایرین درست شده است، مشاهده می‌کنید.
در نواک نیز هر خواننده صفحه توضیحات دارد و می‌توانید از این طریق درباره او اطلاعات کسب کنید یا آثار پیشینش را ببینید. علاوه بر این می‌توانید خوانندگان را دنبال کنید تا در پروفایل شما نمایش داده شوند. البته این دنبال کردن جز این استفاده دیگری ندارد. ضمن اینکه آهنگ‌ها را می‌توان به صورت تکراری یا تصادفی پخش کرد.
در کنار این موارد نواک یک وب‌سایت هم دارد و پشت رایانه شخصی نیز می‌توانید موسیقی‌های مورد نظر خود را انتخاب کنید و گوش دهید. هرچند ظاهر سایت بسیار ساده است اما از اکثر ویژگی‌های اپلیکیشن پشتیبانی می‌کند و سرعت خوبی دارد. نواک در کنفرانس iBridge برلین استارت‌آپ برگزیده شده و در مسابقات موبی‌کد هم مقام آورده است و علاوه بر نسخه اندرویدی نسخه‌ای مخصوص سیستم‌عامل آی‌او‌اس نیز دارد.

بیپ تیونز

شاید ترجیح دهید به جای اشتراک ماهانه دقیقاً آهنگ‌ها را به صورت مجزا بخرید و دانلود کنید و هر وقت دوست داشتید با خیال راحت گوش دهید. بیپ‌تیونز یکی از مشهورترین سایت‌های خرید دیجیتالی موسیقی است که آرشیو بسیار کاملی از محصولات مجاز موسیقی ایران دارد. هنگامی که وارد برنامه می‌شوید در تب بالا دسته‌بندی‌هایی مانند «تک‌آهنگ‌ها»، پیشنهادی، تازه‌ها و پرفروش‌ها را مشاهده می‌کنید. هنگامی که وارد صفحه یکی از آلبوم‌ها می‌شوید خواننده آلبوم، کاور، قیمت نهایی و امتیازی را که توسط کاربران دیگر داده شده، مشاهده می‌کنید. همچنین می‌توانید ترک‌های هر آلبوم را هم به صورت جداگانه دانلود کنید. بعد از دانلود، فایل مذکور روی دستگاه شما قرار می‌گیرد و هر وقت بخواهید می‌توانید به آن گوش دهید یا آن را به دستگاه‌های دیگرتان منتقل کنید.
اما سایت بیپ‌تیونز بر اپلیکیشنش برتری دارد. دارای سایت طراحی زیبا‌تر و استانداردی است و به نوعی یک مرجع از نظرات مردمی درباره موسیقی به شمار می‌آید. محتوا بر اساس هنرمندان، سبک‌ها و پادکست‌ها دسته‌بندی شده و می‌توانید در بین آثار حرکت کنید و هر کدام را که خواستید علاوه بر خرید، هدیه هم بدهید. کافی است روی علامت هدیه کلیک کنید و نام یا ایمیل گیرنده را بنویسید. از دیگر امکانات جالب این سایت این است که در کنار هر موسیقی کد فعال‌سازی آوای انتظار آن هم ذکر شده است.
در همان صفحه نیز می‌توانید تمام کاورهای آلبوم را ببینید یا به قسمتی از اثر گوش دهید. شمارشگر تعداد پخش هم به شما در یافتن اثر پرطرفدارتر کمک می‌کند.
سیستم فروش بیپ‌تیونز به صورت تک‌آهنگ و آلبومی است. به این شکل کاربر همیشه مجبور به خرید کل آلبوم نمی‌شود و در صورتی که تنها یک یا چند آهنگ خاص را مد نظر دارد، می‌تواند نسبت به خرید غیرآلبومی اقدام کند. اپلیکیشن بیپ‌‌تیونز برای انجام تراکنش مالی خود، از سیستم پرداخت درون‌برنامه‌ای کافه‌بازار بهره می‌برد؛ یعنی می‌توانید برای خرید آهنگ‌ها از اعتبار کافه‌بازاری خود استفاده کنید و البته هر گاه تمایل داشته باشید، خرید از طریق کارت‌های متصل به شبکه شتاب میسر است.

بیپ تیونز

اپلیکیشن بیپ ‌تیونز

پس از انجام تراکنش مالی، آهنگ در فهرست دانلود قرار می‌گیرد و می‌توانید آنها را با کیفیت «خوب» یا «خیلی خوب» دانلود کنید. طبیعتاً انتخاب کیفیت بالاتر، حجم آهنگ را نیز بالا می‌برد و اینترنت پرسرعت‌تری را طلب می‌کند. متاسفانه اپلیکیشن بیپ‌تیونز در حال حاضر بخشی را برای پخش آهنگ‌های دانلودشده در خود جای نداده و برای این منظور کاربر حتماً باید به برنامه پخش‌کننده موسیقی دستگاه خود مراجعه کند. در حقیقت نمی‌توان از این اپ به صورت آفلاین استفاده کرد.

musixmatch

اپلیکیشن musiXmatch یک برنامه واقعاً کاربردی است که هنگام پخش موسیقی متن آن را نیز به شما نمایش می‌دهد. فرقی ندارد این شعر فرانسوی باشد یا فارسی، موزیکس‌مچ برای اکثر ترانه‌ها کار می‌کند. در حال حاضر بانک اشعار این برنامه شامل ۳/۷ میلیون شعر از ۱۸ زبان دنیاست. اگر این برنامه برای آهنگ شما شعری نداشت می‌توانید خودتان شعر صحیح را بیفزایید و به تکمیل‌ شدن بانک اشعار کمک کنید.
اپلیکیشن musiXmatch علاوه بر سه پلتفرم اندروید، ویندوزفون و آی‌اواس برای گوگل‌گلس و همچنین سیستم‌عامل ویندوز ۸ نیز منتشر شده است. در صورتی که شما هم وسواس خاصی برای تصحیح اطلاعات قطعات موسیقی دارید، musiXmatch بهترین گزینه است. برای استفاده از قابلیت پخش متن یک بار به اینترنت نیاز دارید و بعد از دانلود زمانی که آفلاین هستید نیز نمایش داده می‌شود.
اگر دوست دارید در زمان گوش دادن به موسیقی سریعاً آن را کنترل کنید، musiXmatch این امکان را نیز با قرار گرفتن در لاک‌اسکرین تلفن‌ هوشمند ممکن ساخته است. موزیکس‌مچ حتی متن ترانه‌ها را در لاک‌اسکرین هم نمایش می‌دهد. اگر در محلی حضور دارید و آهنگی که در حال پخش است شما را به خود جذب کرده، می‌توانید با استفاده از musiXmatch آهنگ مورد نظر را بیابید و در صورت امکان شعر و اطلاعات این قطعه را نیز دریافت کنید. در بخش جست‌وجوی اپ می‌توانید به تمام اشعار این برنامه دست پیدا کنید؛ حتی اگر آهنگ مربوط به آنها را نداشته باشید.
برای دریافت و تصحیح اطلاعات یک آلبوم موسیقی کافی است از طریق Edit Album Info و سپس Fetch from، تمامی متادیتا و کاور آلبوم مورد نظر را در صورت وجود در دیتابیس این اپلیکیشن تصحیح کنید. نکته‌ جالب توجه در مورد این اپلیکیشن امکان دریافت‌ اطلاعات آلبوم‌های فارسی است. توسعه‌دهندگان این اپلیکیشن توجه خاصی نیز به افرادی داشته‌اند که به خوانندگی علاقه دارند. با استفاده از قابلیت کارائوکه در این اپلیکیشن می‌توان صدای خواننده روی متن موسیقی را به ‌حداقل رساند و سپس روی متن آهنگ شروع به خواندن کرد.

musixmatch

اپلیکیشن موزیکس مَچ

در سربرگ صفحه پخش، منو کوچکی به چشم می‌خورد که با گشودن آن امکاناتی از قبیل تنظیم حرفه‌ای پارامترهای صدا (Equalizer)، پخش آهنگ با حذف صدای خواننده (Sign)، تعیین مدت‌زمان دلخواه برای توقف خودکار (Sleep timer) و ویرایش اطلاعات آلبوم (Edit album info) در دسترس قرار می‌گیرد.
همچنین منو کوچکی برای هر آهنگ وجود دارد که با اشاره روی آن می‌توانید به گزینه‌هایی از قبیل پخش، علامت‌گذاری به عنوان پخش بعدی (Play next)، قرار دادن در صف پخش (Add to queue)، افزودن به لیست پخش (Add to play list) و اضافه کردن به لیست سیاه (Add to blacklist) دسترسی یابید.
صفحه اصلی این برنامه اندرویدی از برگه‌های دیگری همچون Genres (سبک)، Artists (خوانندگان)، Folders (پوشه‌ها) و Tracks (فایل‌های صوتی) نیز تشکیل شده که هر کدام از آنها، فهرستی از آهنگ‌های موجود در کارت حافظه هستند و نحوه نمایش این فهرست‌ها با یکدیگر متفاوت است. وجود این برگه‌ها به شما کمک می‌کند بتوانید به روش‌های مختلف آهنگ‌های روی تلفن همراه خود را توسط این موزیکس‌مچ بیابید. علاوه بر این با استفاده از گزینه Add to playlist در منو کنار هر ترانه، امکان ایجاد لیست‌های پخش دلخواه فراهم می‌شود که می‌توانید از برگه Playlists و با لمس کردن دکمه منو، آنها را پخش یا حذف کنید و تغییر نام دهید.
برای استفاده از همه امکانات موزیکس‌مچ، ابتدا باید در آن حساب کاربری ایجاد کنید. این کار از طریق منو کناری و گزینه
Sin up/Sign in انجام می‌پذیرد و می‌توانید از حساب‌های گوگل‌پلاس یا فیس‌بوک نیز بدین منظور استفاده کنید. با ایجاد حساب، امکان ذخیره آهنگ‌های مورد علاقه، ثبت تاریخچه، همگام‌سازی متن ترانه و تشکیل صفحه اختصاصی در وب‌سایت برنامه فوق به وجود می‌آید. در صورتی که موزیکس‌مچ موفق به یافتن متن نشود، به جای آن دکمه Add lyrics را به شما نشان می‌دهد. با لمس دکمه مذکور (یا آیکون + در کنار دکمه‌های کنترلی) وارد صفحه‌ای خواهید شد که می‌توانید همزمان با شنیدن آهنگ، متن ترانه آن را تایپ کنید. سپس دکمه‌ای با عنوان Tap here to put lyrics on time در بالای صفحه به نمایش درمی‌آید که با اشاره روی آن، امکان هماهنگ کردن متن با صدای خواننده در صفحه‌ای جدید فراهم می‌شود. روش کار بدین صورت است که باید آهنگ را پخش کنید و با استفاده از دو دکمه جهت‌دار (بالا و پایین)، متن‌ها را در جای خود قرار دهید.
گزینه Floating Lyrics نیز از دیگر قابلیت‌های جالب در برنامه فوق به شمار می‌رود. با استفاده از این قابلیت می‌توانید هنگام پخش موزیک با سایر برنامه‌های پخش‌کننده، متن ترانه را در یک پنجره شناور ببینید. در این پنجره امکاناتی از قبیل افزودن به علاقه‌مندی‌ها نیز پیش‌بینی شده و برای بستن آن کافی است پنجره را برای مدتی طولانی لمس کنید و به سمت دکمه Close در پایین صفحه نمایشگر بکشید.
می‌توانید اعلان‌هایی همچون شروع پخش موزیک با برنامه‌های دیگر (Now Playing Track) را در بخشManage Notifications فعال کنید. فعال کردن پنجره شناور متن ترانه (FloatingLyrics) و تنظیمات آن نیز از این بخش ممکن است. یکی از قابلیت‌های جالب این اپ تعیین بلک‌لیست است. به این ترتیب صوت‌ها و فایل‌های ناخواسته مثل رینگ‌تون‌ها و صدای اعلان برنامه‌های ارتباطی به لیست پخش‌تان راه پیدا نمی‌کند.

TuneIn Radio

TuneIn Radio را می‌توان یکی از بهترین پخش‌کننده‌های آنلاین رادیو در دنیای موبایل دانست. این سرویس شبکه‌های رادیویی متنوعی را از سراسر دنیا در خود جای داده تا کاربر با اتصال به آنها شنونده هیجان‌انگیزترین برنامه‌های دنیا شود. TuneIn Radio در حال حاضر بیش از ۳۰۰ هزار ایستگاه رادیویی را پوشش می‌دهد که با وجود پنج میلیون پادکست آن را به یکی از سرویس‌های صوتی قدرتمند تبدیل کرده است. از جمله‌ ویژگی‌های این اپلیکیشن می‌توان به شناسایی موقعیت مکانی کاربر و نمایش رادیوهای محلی اشاره کرد. با انتخاب این گزینه در زمان اتصال به اینترنت، تمامی رادیوهای محلی موجود در کشور به صورت لیست‌شده‌ نمایش داده می‌شود. همچنین TuneIn Radio ایستگاه‌های رادیویی را بر اساس موضوع مرتب کرده است که از آن جمله می‌توان به موسیقی، اخبار و شاخه‌های دیگر اشاره کرد.
در TuneIn Radio می‌توانید شبکه‌های مورد علاقه خود را به فهرست علاقه‌مندی‌ها اضافه کنید تا بعداً سریع‌تر به آنها دسترسی یابید. در صورتی که نسخه Tunin Pro را تهیه کنید، قادر خواهید بود آهنگ‌ها و برنامه‌هایی را که پخش می‌شود ضبط و بعداً به صورت آفلاین گوش کنید.

TuneIn Radio

اپلیکیشن TuneIn Radio

اگر به پادکست نیز علاقه دارید، TuneIn Radio یکی از محبوب‌ترین اپلیکیشن‌های شما خواهد بود، چرا که این اپلیکیشن لیست بلندبالایی از محبوب‌ترین پادکست‌ها را در خود جا داده که کاربران می‌توانند با انتخاب هر یک به موضوعات مورد علاقه‌ خود گوش کنند.
در صفحه اول این اپ می‌توانید طبقه‌بندی‌های مختلفی را که برای کانال‌های رادیویی صورت گرفته مشاهده کنید. شبکه‌های موسیقی در دسته‌بندی Music قرار گرفته‌اند و برنامه‌های تحلیلی نیز در طبقه‌بندی Talk یافت می‌شوند. اگر هم علاقه‌مند به شبکه‌های خبری هستید می‌توانید به بخش News مراجعه کنید.
این برنامه همچنین دارای بخشی به نام Local Radio است که در آن شبکه‌های رادیویی اطراف شما به نمایش درمی‌آیند. جالب اینکه در این بخش می‌توان رادیوهای ایرانی از جمله «شبکه فرهنگ، رادیو جوان، رادیو پیام و غیره» را نیز پیدا کرد.

شیزم

آیا تا به حال پیش آمده که آهنگی را بشنوید و در مورد نام خواننده یا آلبومش از این و آن سوال کنید؟ Shazam نام نرم‌افزاری کاربردی و البته معروف در زمینه موسیقی است که با در اختیار داشتن آرشیوی کامل از آهنگ‌های مختلف، به یکی از محبوب‌ترین نرم‌افزارها در این زمینه تبدیل شده است.
برای استفاده از این نرم‌افزار تنها کافی است پس از نصب و اجرای آن، روی لوگوی مشخص‌شده تپ کنید تا Shazam دست به کار شود و به آهنگ مورد نظر شما گوش دهد. چند ثانیه بعد نرم‌افزار اطلاعاتی مانند نام خواننده، سال انتشار، سبک آهنگ و همچنین آهنگ‌های مرتبط را نمایش خواهد داد. پشتیبانی از بسیاری از آهنگ‌های ایرانی و فارسی از ویژگی‌های عالی این نرم‌افزار است. امکان خرید آنلاین این آهنگ‌ها در تعدادی از کشورها امکان‌پذیر است. سرویس تشخیص موسیقی Shazam و رادیو اینترنتی Rdio مدتی پیش برای شروع یک همکاری دوطرفه به توافق رسیدند که امکان گوش کردن موسیقی دلخواه را برای کاربران شیزم فراهم می‌کند

شیزم

 

 

برگرفته از (+)
 

نظر خود را با ما در میان بگذارید


تصویر امنیتی
تصویر جدید

تدریس خصوصی ریاضی

اشتراک‌ گذاری

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to TwitterSubmit to LinkedIn

پخش زنده